Towards SG

Ikväll bär det av till landet nedanför här. Men då menar jag faktiskt inte Malaysia utan snarare det land vars den rödvita fanan vajar över. Men då menar jag faktiskt inte Indonesien utan jag menar förstås Singapore!

Det blir bra, men varmt, hoppas jag. Men det blir väl bra för sen kommer väl Thailand då kännas friskt och skönt. Det beror på då hur mycket man är inomhus i Singapore, som lika gärna skulle kunna ha kallats "the land of air conditioning". Bra iaf...

Bäst är ändå Sverige, men där är jag inte nu. Nu är jag där man köper (goda) chips för halva priset jämfört med i Sverige. Där man äter fin buffé(men inte fin-fin) för runt 30kr. Chips blev det idag och jag kan själv intyga att de här smakar bättre än bra mycket annat.

Jag har också provat köra bil för första gångerna i vänstertrafik. Det blir ändå inte så konstigt eftersom folk inte kör efter vänsterregeln här nere så jag måste inte kika efter att släppa före de från vänster hela tiden. Det är inte så konstigt längre att kolla till höger först istället för till vänster. Det konstigaste tyckte jag var city jeep:en som var så stor och klumpig. Behöver man verkligen sådana bilar? Funderar på om man skulle skaffa sig en liten Honda att ha här nere tills man åker hem. Bensinen är ju billig och bilinköpspriset är inte så förfärligt heller vad gäller de asiatiska märkena.