*smygrapar*


 Gräs är som jordens kläder. Betyder det att jorden typ är fattig, eller nått, eftersom den klär sig i mattor?

TRE DAGAR?

gick in på bloggen och kikade och såg att det var tre dagar sen jag skrev sist. Tre dagar! Ibland går tiden tydligen fort.

igår var en något kaotisk dag, men det hanterade jag bra och idag blev en sån där löjligt bra dag när allt bara funkar. Jag tror inte att jag kan komma ihåg någon dag i mitt liv som har vart så lättgänglig och funktionell som idag. Goodshit

Det är bra när verkligheten håller sig till verklighet och saker faktiskt fungerar, men jag värderar fortfarande högre när funktion och verklighet möter upp med drömmar, behov och måsten.

we'll see what tomorrow brings

schwoooooop

courtesy of virgin records:

Wenny Chreawitph!





Alla kallar sig klas, går på kalas och skalar skattmas

Så mås må som mås måste må

Kalles skallra kallas "skalla", kallax släpper den ej igenom

klasar skalas med lätthet
slakar lackas sen, brännhet

André 3000

såg en bra film häromkvällen med bl.a. Mark Wahlberg och André 3000, känd från musikensemblen Outkast...

Four brothers (2005)

den var bra. Rekommenderar att se den. Innehåller heder, broderskärlek, småmaffia osv. Rätt manlig, men ändå fin ^^

Stimulativt

Växter är ganska sensuella, om du inte tänkt på det. Kronblad till rosor, t.ex. har fruktansvärt mysig textur och känsla så man fattar varför man strör ut dem så att man kan gå på dem. Vissa stycken gräsmatta, när det inte är för torrt utan lagom mustigt och gärna lite oklippt, då är riktigt fint att gå på barfota också.

Nu råkade jag säga två ggr att gå på något, och det är väl så för mig att jag har känsliga fötter och är dessutom plattfot så jag fattar lätt tycke för ett schysst trägolv eller sådär när det är mysigt under fötterna, men man kan känna det med händerna också... Jag tycker det är mycket roligare att gå och klämma på blommorna än att lukta på dem, om man säger så.

penpalworld

www.penpalworld.com