Dagens tips!




... Tänk på hur du går!
Det är lätt att bara koppla på det autonoma nervssystemet och skicka en massa orders, men snälla, snälla... bearbeta vad det egentligen är du gör för något. Finns galet många människor som inte ens går ordentligt och man har en massa lidande muskler som sladdrar och är slarviga.
Jag är normalt ganska distanserad så jag lägger märke till mycket, bland annat folk som går förbi, och det är extremt få som faktiskt kan gå dugligt. Antag absolut inte att din barndom är autoperfekt :P

Disciplin!

Intelligens


Fluga: Flyger in i fönstret om och om och om och om igen

ZZZZ *bonk* z*bonk*zz*bonk**bonk*z*bonk*z*bonk*zz*bonk*z*bonk*z*bonk* ...


Geting: Flyger fram till glaset, sätter sig på det och börjar gå omkring.

Sanningen är att båda är fast, men skulle kunna vara fria om de flög vid den öppna delen av fönstret.




nein bitte, führer


det är så sjukt mycket kaxiga djävlar. Varför vara kaxig över tomhet och kraftlöshet?
Alla paranoida människor har satt upp massa disciplin kring hur alla möjliga saker och ting ska vara, men den spelar ingen roll. De kaxiga kränger omkring fritt, utan att någon säger emot.
De trivs så väldigt bra när de får dra omkring i grupp, gärna på internet där de kan sitta på sina rum och vara idioter och tro sig själva vara speciella.

Behöver en fet John Constantine som hänger upp feta speglar runt jorden.

Jag kan berätta för dig redan nu, att du är inte speciell. Du är inte värd den där andningsapparaten på sjukhuset som ska hålla dig vid liv några extra veckor.


Ta tillfället i akt att göra något annorlunda och utmanande. Låt bli att sova, res någonstans, ät för mycket och låt bli att må dåligt över det. Godis - upplevelser - är speciella, även om du inte är det.

knark.