SD - no surprise


Jag hatar att det alltid ska vara sådant stormbeteende efter val. Val är aldrig särskilt förvånande, de hamnar efter folkskarorna - vilka är förutsägbara. Efter Barack Obama vann fanns det plenty o' people som hönsade, vilket är väldigt konstigt eftersom han förmodligen är den bästa presidenten i modern tid.

nu är det en massa hönsande gällande SD...
Låt mig förklara:

SD vill konceptualisera vad som är svenskt. Eftersom Sverige är ett sårat och svagt land där man tappat bort kultur, språk osv är det bara naturligt att sådant vinner stöd. SVT ska ju t.ex. sända ett matprogram med Markus Samuelsson(etablerad restaurangägare i USA, bl.a. vinnare av Top Chef Masters säsong 2) som går ut på något i stil med "Att hitta vad som är Skandinavisk mat".
Koncept är viktigt och jag köper helt reviseringen av den svenska flaggan osv. Reinfeldt är en stor hycklare och en mycket värre börda än vad disciplinära värderingar eller annat beteende är.

Jag röstade inte, för jag ville inte uppmuntra något särskilt parti. Men tänker man i efterhand så hade jag röstat på SD om jag hade röstat.