Pau universitetsomraudet

Oh lala! som fransmaennen saeger. Haer vid universitetet aer det som en egen liten stad vid staden. Jag har pau myket kort tid sett minst 10 internetcafeer och 4 tidningsfoersaeljare. Haer kommer jag haenga sau mycket foer att lira tennis, traeffa folk, kaeka och lira. Ingenting kostar ju heller. Drygt en krona foer att sitta pau internetcafee i en timma, en krona foer en mugg juice, typ tvau kronor foer ett grillspett med bra koett. Det aer fint

Jaja, gar ju inte att halla pa och skriva au, ae, oe... Blir bara jobbigare att lasa

Det ar anda bra standard pa det som ar billigt har. Det finns sa valdigt manga forsaljare och valdigt mycket ar bra ocksa. Jag menar, i Sverige far jag det jag betalar for. Har kan jag fa helt sjuk fardiglagad mat for typ 10 kronor. Ni tror man blir krasen nar man gar omkring och letar :P Det ar sjalvklart att pruta 20 baht, eller garna mer, nar man ska aka tuk-tuk. 20 baht ar lite drygt 4SEK. Ett riktigt fint, stylat cafee, liksom Kiwi, dit vi ofta gar, tar drygt 10kr for en schysst dricka eller en bit ruggigt fin tarta och till det kommer tradlost internet sa man kan ta en laptop och surfa litegrann. Om det gar bra att inte sitta lika fint och kanske fa lite billigare fika eller mat kostar det bara nagra kronor.
Aldrig förr har man värderat en tjugolapp så pass mycket!

Well in Thailand

Aaaaah, skont med sol och bad. I helgen akte vi bananbat fyra pers, tolkandes bakom en typ vattenskoter med en utombordare. Det ar ju inte nara till havet har fran Khon Kaen, men i lordags blev det picknick vid en sjo och sa har vi vart i poolen en dag.
Det ar den kyligaste perioden har nu sa det ar val inte jattevarmt, man far ta en troja pa sig nar man drar ut till nattmarknaden.  Det ar inte heller skordetid for sa mycket frukt sa det ar inte overdrivet overflod pa marknaden. Men det ar ratt billigt och gott med farsk ananas, papaya och banan anda :) Jag langtar tills det borjar komma mycket litchi, mango, mangosten, rambutan och andra grejor.

Godast hittills ar riktiga spicy salads med mycket koriander och pressad lime, lemon eller pineapple juice och svenskt godis :P

Thailandskan gar knaggligt an sa lange. Roligast ar det att ga och prata med nattvaktarna, fast man inte kan prata med dem. De ar inte sa bra pa engelska har faktiskt. Far forsoka hitta fler studenter. Men vi har inte hangt sa mycket pa universitetsomradet annu. Vart mycket ute pa stan och sadar. Ar bra om man lar sig hitta runt centrum och sa till en borjan kanske, och sa har vi vart och lirat fotboll pa ett stalle vid en sjo ganska nara dar vi bor.
Blir ganska mycket boll, lek och stadspromenader an sa lange, men det ar roligt. Fast jag ser fram emot nar jag far komma igang med lite riktigt tennislir och nar man vet var de bra fiken, forsaljningsstanden och restaurangerna ligger.


Flyga var roligt. Var langesen jag flog sa har lange. Det var bra standard pa cateringen pa KLM och pa Thai air ocksa sa fick man lite att mumsa pa. Tyvarr satt jag ovanfor vingen pa flighterna sa man sag inte sa jattebra ut. Det basta med att flyga ar ju utsikten! Fonsterplats for the win! Fast for min del blev det mer "Fonsterplats for the wing" -_-
Flygvardinnorna pa KLM var virriga och bjod inte pa speciell service. Det ar val inte sa latt nar det ar en 747 boeing full i folk, men jag tycker man kan anda krava lite mer av dem. Det ar ju trots allt deras jobb. Men man behover inte lata sig storas av sana sma detaljer nar man ar pa vag till Thailand med sina goa vanner och man far atminstone en del god mat i magen. Jatteschysst med lite italiensk mat -det ar vad KLM  kor med- nar man ska leva i princip utan pasta och den typen av mat i ett halvar. Italiensk glass ar lagomt fin ocksa. Slurp! Thai air hade riktigt bra flygvardinnor. Snabba, effektiva och proffessionella, som det ska vara pa flyg. Schysst servering for en typ en-timmas-flight ocksa. Fick forsta smaken av koriander och sesamolja dar som warm-up infor den fina landingen. Det blir bra med lite mer engelska uttryck sa slipper man stora sig pa att jag inte skriver aao. Det kommer senare nar vi far upp internet dar vi bor sa jag kan lana nagons laptop som har svenskt tangentbord.

Over and out

Olle Lindberg
Piman Thani
Khon Kaen
Thailand

Nu bär det bort från Sverige!

 Yes! Idag flyttar jag till Thailand. Blir runt 16 timmars resa innan vi landar i Khon Kaen. Starten river av på Arlanda runt 17.30 eller nått sånt där. Jag vet inte exakt vilken tid det var, men jag kommer vara där ruggigt tidigt i förväg.

Igår var jag i "burebacken" och lekte i snön i lite mindre än 1½ timma. Jag hade bara jeans på benen och de blev helt genomsura :D Jag blev så kall om rumpan efter allt säckåkande att jag kände inget annat än de stora studsarna och att det rev lite :P
Några roliga hits var att vi åkte fort och bra sju stora grabbar tillsammans i länk, så lyckades vi åka fyra pers på en madrass(en av killarna är 2 meter lång) och så förlorade jag ett pulkrace mot en liten gymnasiekille som väger mycket mindre än mig. Jag vinglade lite för mycket och tappade fart typ... Jaja, pulka är tråkigt... Snowracer är bara roligt om man hoppar eller tolkar. Madrass, säck, presenning och tefat, det är det bästa enligt min erfarenhet.
Bra man fick lite snö innan man åkte i alla fall! Det var perfekt. Vi har aldrig haft så mycket snö i vinter som vi har nu. Det har väl snöat dryga två decimeter kan jag tänka mig. Igår frös jag så det gjorde ont och snart är jag i 30 graders tryckande, fuktig hetta ;p Varför jag inte klädde mig mer så jag slapp frysa så mycket? Ingen sport då. Jag var aldrig hem sen morgonen så det blev ingen chans till ombyte och jag var ju varm på insidan, då gör det inte så mycket att man fryser. Man känner bara att man lever om det river och svider litegrann. Det är mysigt att få en snöhög in under jackan. Du får säga vad du vill men jag hade the time of my life :)

Kärnfamiljen

Blev bjuden på lunch ute på restaurang idag av ett gift par. Blev en fin kebabtallrik med riktigt bra vitlökssås med persilja i och sen hade de konserverad ananas bland salladen som jag gick och tog av till efterrätt. Sweet

Bland det mest underskattade, kanske näst mest, i västvärlden kan vara kärnfamiljen. Jag tycker det är hur mysigt som helst att komma in i en kärnfamilj. Det är en speciell värme som jag annars bara känner när jag äter riktigt god mat med en riktigt god vän eller typ sånt. Det är väl det som är mest likt som jag kan komma på. Ja, det är mer än vackert, det är väldigt starkt att uppleva det och kanske bland min främsta njutning. Det finaste är att bli inbjuden i deras hem och inte göra något speciellt utan bara vara och kanske bli bjuden på lite mat eller fika. Öjöjöj, vad fint... Eller åka i deras bil medan det gifta paret sitter och pratar och deras lilla barn ligger och sover. Mmmmmm... Bara att gå ut på restaurang räcker och ju enklare och mer naturligt det är, desto bättre. Jag kan sitta och bara dra och bara njuta av att vara med, inbjuden i enheten. Ruggigt vackert.

Man ska inte ta för lätt på det med att skilja sig och greja runt. Man ligger i farozonen om man inte jobbar med relationer för att hålla dem levande så att de inte dör. Det är inte bara barnet i familjen man måste försöka se till så att den överlever :p
Hur mycket rapporter är det idag om deprimerade människor, psykopater m.m. som har haft problem i bakgrunden som barn? Vädigt många som är riktigt tungt belastade har väl varit med om kraftiga splittringar eller problem som barn? Hur pass stort kommer det här bli i framtiden, så mycket skilsmässor man har redan nu och sen så ska massor med sambos, som vi har idag, skiljas? Kommer det här bara eskalera?
Jag tycker vi har anledning att börja handla.

Piratkopiering och ett vansinnigt bra album

Så nu har jag äntligen About A Burning Fire. Jag insåg när jag lyssnade på det nu att det är mitt favoritalbum tillsammans med ett av Disciple. Det roliga är ju att jag har lyssnat på det i nästan tre år nu, men jag har inte insett det förens nu. Jag har vuxit så i min kvalité som lyssnare. Från början tyckte jag att texterna var inte helt fullt ut bra, något som är viktigt för mig för att jag mer ska kunna enas med musiken. Sen var inte sångaren riktigt min stil och det var bara två riktiga Ollehits på skivan. Såsmåningom, när jag vant mig mer vid sån sång när de skrek lite och sånt -jag hade inte lyssnat på sånt innan- så tyckte jag en låt till var bra också för jag tyckte han skrek ganska snyggt och sådär. Nu har jag lagt bort mitt fula tycke och insett att det är ett superbt album precis i min stil, men det är absolut inte något jag skulle skrivit själv. Det gör det ganska fulländat som ett album jag köper i butik :) Jag skulle kunna skriva mycket om hur bra det faktiskt är, men du kan väl kolla in deras myspace. Där finns titellåten så att man kan stream:a den, eller "flöda", om man ska sluta med svengelska termer. Där finns också två gamla låtar och en från The Great Depression har också några klipp från TGD på deras officiella hemsida under "Audio".
Sen måste man lyssna på musik på hög volym och ju bättre högtalare desto bättre när man ska lära känna den väl. Har man dåliga högtalare kan man balansera det genom att ta högre volym :p Men var rädd om hörseln! Lyssna inte högt för länge. Man måste tänka på att hörlurar är farliga eftersom ljudkällan kommer så nära inpå och sånt där också. Ha TV-apparater och oljud runt omkring avstängt så att musiken hörs tydligare.

http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendID=6733373
http://www.blindsideonline.com/

Vad gäller piratkopering så är det bara att lägga ner. Sånt är så löjligt.
Det har blivit en sån innegrej att massladda ner ton med album och hitta ny musik jämt. Så bakgrundslyssnar man sig less på musiken så att man måste skaffa sig något nytt sen. Typ sånt grunt, sämst musiknjutande var det jag gjorde förr också och jag höll på att missa en sådan ruggig pärla som About A Burning Fire! Jag insåg någon gång i somras eller då att en av de Ollehitsen jag nämnde var mycket bättre än jag trodde. Det var inte bara lite bra musik utan det var också jättebra text och hjärta, något jag först inte trodde. Plötsligt blev låten vansinnigt levande för mig igen och jag insåg att den har #1 spot bland låtar tillsammans med några andra. Bara för den låtens skull nästan bestämde jag mig för att köpa albumet och insåg då, när det var levererat, hur bra det faktiskt var. Långa, ständiga relationer när man lära känna varandra är bäst och inte one night stands. Det här gäller musik också. Bra musik måste man inte byta varannan vecka. Vet du vad det här betyder? Du behöver inte masskonsumera, ladda ner allt. Du kan köpa några album.

Om du inte tycker att du har pengar så kan jag säga att det finns gott om gratis downloads på bands hemsidor, flödesstationer, myspace och så kan man låna skivor av kompisar också. "Men det tar ju arbete och tid å min sida att leta reda på det jag vill ha". Ja, det stämmer. Har du inte pengar så att du kan betala för någon annans tid och arbete så får du jobba för att få det du vill ha. Det är inte mer än rimligt. Det är bättre att arbeta och få lön för det(leta free downloads, bra radiostationer osv) än att stjäla.

Sen kanske du säger till mig att skivbolagen(eller filmbolag och sånt, men mest musikindustrin) tar pengarna och det går inte till artisterna som gör musiken och därför främjar inte ett köp utvecklingen av musik. Jag håller med att hela grejen med musikindustrin är hemsk, löjlig, patetisk, dålig... Att massproducera musik och skapa hits är billigt. Att band ska bli signerade för att lyckas är surt. Hela idén med att ta en genväg till rekam i massmedia och bra studios genom ett skivbolag är patetisk. Att det finns en hög överklass med kontakter och status i skivbolag etc kan göra en illamående. Nej, artisterna på kreativa fronten borde ge upp hela idén med genvägar. Gå den långa, goda vägen för att vinna folkets hjärta, sprida sin kreativitet, tjäna sitt leverne, få ära och berömmelse. Gör som Mattias "IA" Eklundh och starta ett eget skivbolag... Hyr studios själva... Ge ut noveller på internet innan du trycker böcker... Lär dig filmredigeringsprogram... Ha en konsert i en lada ute på landet
Jag vet inte, men gör det och gör det rätt. Vi behöver en revolution på det här området. Trenderna som har gått inom musikvärlden och andra är sjuka. Snart visar sig spetälskan i att kroppsdelar faller av döda, eller börjar det redan hända?
Fel som det är kan man ändå inte bara sluta köpa musik bara för att det är en hel del fel på tråden. Man kan inte sluta betala skatt bara för att politikerna har en hel del fnurr på tråden där också. Det löser inga problem att sitta och trycka på dina pengar för att få något gjort. Det behövs utförande handlingar. Gör rätta investeringar och köp och skapa du själv den värld som är bra och passar för välmåendet. Man kan inte sitta och vänta på att någon annan fixar till allt och bara följa strömmarna. Då går det ändå bara fel.

www.freakguitar.com är IA Eklundhs site.

Jag har bestämt mig

Lätta... Jag har bestämt mig

Fast det jag tänkte hade väl inte så mycket med reklamslogans att göra.
Jag har bestämt mig för att 2007 ska bli det ÖVERLÄGSET bästa året i mitt liv hittills. Jag ska göra de saker jag alltid velat göra men inte gjort. Spela tennis, bo i Thailand halva året, bo i Sverige halva(tror jag), äta massor gott(ännu mycket mer! Jag har alltid tyckt att jag fått för lite att äta, även om jag äter mycket), kika på hästar, rida, träna breakdance, lyssna på bra musik, skriva musik(som aldrig förr. Speciellt inte nu när jag börjat lira trummor mitt i allt)... ja, allt det där som jag älskar att göra. Jag ska ha så roligt och må så fantastiskt bra. Äta frukt! Min fruktsida är ----edited 2007-----. Det blir bland det bästa i Thailand. Förutom hobbies och sånt kommer man ju självklart hänga med goa vänner, syskon, undervisa, bli undervisad(att lära sig saker är jätteroligt) och sånt.
Ja, mest av allt ska jag vara med Jesus. Gud är det bästa och roligaste jag vet och honom kommer jag sannerligen att vara med och fylla mitt liv med.
Kommer det att funka då? Ja, det funkar väl i teorin. "Man har inte roligare än vad man gör sig", brukar mina föräldrar säga. Eller var det "Man är inte roligare än vad man gör sig"? Jag brukade ju alltid spela apa när jag var barn.

Trixade litegrann för att få upp motivationen jag nämnde i ett tidigare inlägg att jag saknade. Lite extra motion, mer aktivitet, mindre sömn och lite fixish så var det plötsligt jättelätt att laga mat. Jag vill väl fortfarande inte ut och handla och göra andra grejor, men jag får tuffa på lite och tänka å hur kort tid det är tills jag åker till Thailand. Identifiera problemet och ta sen itu med det. Det är ett bra sätt att jobba

ARRRGARHAEe

Skrev precis mitt längsta inlägg hittills. Det tog 50 minuter och var sjukt bra med sjukt mycket hjärta. Sen när jag trycker på knappen så ber idiotblogg.se nördstörd mig att logga in. All text borta. Får lära mig den svåra vägen säkerhetskopiera text och fixa... -_-

Hade iaf en finsmakarkväll idag med nötkött i gorgonzola till pasta. Svenskt nötkött, halvtaskiga EU-importer har jag inte mycket till övers för. Vi borde bara lämna den där skräpunionen, sluta betala medlemsavgift och allt härligt man då slipper. Jag kan se blondinen med ett stort leende säga i jättesmörig reklam-stil: "Sverige - Landet som flyter som en kork i strömmen" Hurray...
Sen till efterrätt blev det en "Bisses mintbakelse". Mumma! Men det var bra riv i den där italienska gorgonzolan jag hade köpt och mycket hade jag i också. Fick mig att tänka på att det skulle vara perfekt matchning med lite thaismak på. Lite sur-chilli-örtgrejsmak som nån rätt som jag inte vet namnet på. Jag är inte så bra på asiatisk mat, men jag åker ju ner så att jag kan lära mig! Gorgonzolans touch påminde lite om "Black bean sauce", något som däremot är vanligt att använda där nere i trakten, fast finare. Men som sagt, hade jag haft en Mama:s nudlar med någon räkrättsgrej så hade jag tagit den kryddmixen och förhärligat rätten till vad jag tror hade varit ett mästerverk.
... mer om kryddmixar och Mama:s nudlar kommer i senare inlägg i bloggen!

Så har jag äntligen fått mitt album på posten också. Det var två månader sen jag beställde Blindside - About A Burning Fire på CDON. Nu har de makulerat beställningen pga att de inte har skivan så jag beställde från Ginza istället. Det blev ganska bra ändå, men det tog lång tid. Men det blev rätt bra ändå för jag beställde för dryga 600 på CDON och då blir det utan frakt, vilket var fint. Men en skiva som de tog för 159kr har jag nu köpt inkl. frakt för 108kr på Ginza och då tog det mån-tis-ons och torsdag droppade den ner i brevlådan. Så jag handlade inte för 600kr på CDON, fick fri frakt och köpte skivan jag ville ha billigare.
Jaja, nog om tråkiga praktiska smådetaljer, nu vill jag tala om albumet.

Det är #1 spot tillsammans med Disciple - Selftitled. Otroligt bra, verkligen min stil, jag skulle aldrig skrivit sån här musik själv... Sugoi desu, superbt, fast på japanska ;)
... mer om ett fantastiskt album i nästa inlägg

Dessutom en total diss av piratverksamhet och jag skriver en massa bra grejor till varför man inte ska syssla med det och varför det ska hållas olagligt.

Stay tuned

Intiativ idag

Jag tycker det är lustigt för jag gillar verkligen mat, fika, frukt och godis. Att äta gott helt enkelt. Men jag har ett problem... och det är att jag inte vill göra något. Jag orkar inte göra mat. Jag har haft det här problemet rätt länge nu att jag älskar och äta, jag tycker att det är roligt att laga till, men jag vill inte ge det tiden. Jag vill inte handla, inte laga till och inte diska(!). Jag vet att man borde för att det är nyttigt, jag vet att det är gott, jag vet att det är inte speciellt jobbigt, jag vet att egentligen tar det inte mycket tid, jag är också extremt hungrig som person och tycker att det är jobbigt att gå utan mat. Ändå kan jag ofta välja att äta mackor och frukt eller att låta bli att äta.
När jag tänker efter har jag inte gått på stan och handlat på jag vet inte hur länge. Då och då tänker jag att man borde köpa kläder och det och det, men jag gör det inte. Det förbryllar mig lite när jag tänker efter... Du kanske säger att jag är otroligt lat, och det stämmer väl till viss del. Men för ett år sedan såg det mycket annorlunda ut. Då bjöd jag vänner på mat, bakade ofta kakor(jag använde upp en burk vaniljsocker på dryga halvåret, vilket är ganska mycket med tanke på att jag bara använt det till kladdkaka, någon sockerkaka och någon havreröra) och om jag hade pengar kunde du vara säker på att jag använde dem. Jag visste att vissa ingredienser skulle man köpa på willys och vissa på ica för jag var ofta och handlade, kollade priser och flängde runt. För att få mig lite schyssta middagar och kakor. Med det vill jag säga att jag kan alltså lägga manken till, och jag gör det fortfarande ibland. Men på något sätt så håller jag mig undan för det mycket.
Jag försökte då tänka ut varför jag gör på det här viset. Vill inte ta initiativ eller anstränga mig något utan går ofta hellre utan sådana nöjen, fast jag älskar den mat jag lagar till själv. Min slutsats blev då att motivationen är inte tillräcklig. Jag är fullt medveten om nytta och nöje, men det räcker inte till som motivation. Det är som om det inte är tillräckligt att bara ge mig själv eller bjuda över några vänner. Det är bara så att jag är inte motiverad att gå och köpa kläder eller göra sådana småjobb, även om det är lite jobb för mycket nöje. Är det så illa då? En del i mig skakar av olusta mot ett ineffektivt sätt att använda sin tid, tid som hålls hårt i istället för att investeras väl. Än så länge har det väl gått hyfsat balanserat, jag äter ju fortfarande, sover inte enormt mycket, det är städade golvytor och -t kök åtminstone... Jag måste nog ändra mitt sätt litegrann, men just nu har jag en väldig hemkänsla på något sätt. Att få använda sin tid så helt till sånt roligt som att bara hälsa på folk, ut och gå promenader, läsa böcker, lyssna på musik, göra musik, kolla anime... Jag överlever nog ett par månader sånt leverne innan jag åker till Thailand nu 22:a januari :)

- Snacka om att jag ska skaffa hembiträde såsmåningom däremot! Tänk att slippa städa, diska, tvätta... :P~~


AMV

En populär grej bland folk som kollar på anime har blivit att sätta ihop AMV's, Anime Music Videos
Här är ett bra exempel:
http://www.youtube.com/watch?v=A4CK19qIMp0 (död länk)

De som gör AMV's tar oftast någon låt som egentligen inte har så mycket med anime att göra och sen videoklipp och producerar något som ska vara underhållande på något sätt
Det finns hela AMV's som är dedikerade till en serie eller de som har klipp från olika... Möjligheterna är oändliga, beroende på skaparen. "Jihaku", som länken går till, är ett av de bästa exemplen på en som har små klipp från ett stort antal serier. Blir roligt när man känner igen ungefär 40 av de 117 olika serierna.
Jag kan rekommendera en som heter "Spectacular" också, om du blir nyfiken. http://www.animemusicvideos.org är en site där du kan få tag på högvis med sånt här material, i bra mycket bättre kvalité än vad youtube bjuder på. Bra sökfunktioner där man kan söka på låtnamn, artist, animéserier inkluderade m.m. Det krävs att man har ett gratis användarkonto. Fler funktioner kommer till om man betalar.

---- Edit 19-10-07:
Nu ser jag att Jihaku till dels blivit borttagen från youtube, för det är något företag som hävdat sina rättigheter, men det finns väl några andra AMV's man kan kolla på som inte bryter mot något...

Klassiker som kommer i par

Jordärtan är verkligen magnifik. Fast nu brukar man ju kalla det jordnötter, även om det inte är nötter. Det fick jag precis lära mig efter att ha läst lite på http://en.wikipdia.org/wiki/peanut
Man kan också läsa att det är ganska matigt att äta faktiskt, med drygt 20% proteiner(mer än ägg) och 50% fett. Dessa fetter är dessutom fleromättade så det kan vara bra för ens kolesterolvärden. Tyvärr då så är det en proteintyp som saknar de viktigaste aminosyrorna så det går faktiskt inte att bygga dieter på godsaken :p Ovegan-proteiner, sojabönor och några fler är det som brukar ha alla viktiga aminosyror.
Godsak är det däremot och vittspridd är den också! Vem minns inte Brad Pitt i Meet Joe Black(höll nästan på att skriva Jack Black) när han finner tycke för storklassikern i USA, jordnötssmör. Men det är inte bara ett fenomen i västvärlden bland snackspåsar och Snickers-stycksaker, jag åt också en hel del jordnötter nere i Etiopien. De rostar dem inte där och dem är inte speciellt saltade heller, men det är gott att äta ändå. Jag var hem hos några som bodde i ett sånt grannskap med lerhus, plåttak och pinnar till staket och utanför dem satt det några kvinnor och unga tjejer och knäckte skal och sorterade upp nötterna, så att de kunde säljas på marknaden sen. Man fick väl en god handfull nötter för några kronor, eller vad det var, och dem kunde man hitta precis överallt. I varenda kiosk och hos minst hälften av alla gatuförsäljare(och dem är det många av). Det verkar vara det vanligaste jobbet där nästan. Att sälja potatis, lök, jordnötter, mango och bananer. Framför allt de senare nämnda
Jag gillar jordnötter. Snickers, kyckling med jordnötter, jordnötskakor, jordnötssmör, jordnötssnacks(framför allt chilinötter. Jag gillar bäst Eldorados variant - jättegott till pasta!) jordnötspaté... eller... jaja, allt det där...
Tydligen kan man få tre nötter i ett skal också... Undrar om de tänker genutveckla dem så att det alltid är så, för massproduktionens skull. Blä blä, i såna fall tar jag med mig elefanterna på en jordnötsrevolution. Viva la revolution

Best break


Det bästa man kan hitta i breakdanceflimväg på internet måste nog vara Storm. Det är vad jag kommit fram till än så länge. Även om jag har andra favoriter i verkliga livet (Fernan), så är det ju roligt om det finns filmer online som alla kan ta del av, yaaay! Titta och njut

http://www.bboytube.com/view_video.php?viewkey=959397adf34b1d77e88d

Officiella hemsidan

Jag minns 2006

Jag minns mitt livs revolution. Livet tog riktningar jag aldrig förväntat mig men som jag längtat efter.
Jag minns ett år när jag fick mycket men ändå bara ville ha mer. Avslutade året ätandes också... Inte bara mat, menar jag, utan mottagande av allt det man behöver för att kunna leva.
Jag minns solen i Etiopien. Jag glömde ta solskydd en dag och fick snabbt sota för det
Jag minns en sommar som aldrig ville ta slut, den räckte till nyår nästan.
Jag minns vänner som föddes
Jag minns bra musik efter bra mat
Jag minns mitt första heltidsjobb
Jag minns väntan, tålamod och frustration
Jag minns något vackert. Som mossa. Eller blåklockor. Eller en solnedgång.
Jag minns en ensam ring-regnbåge i skyn
Jag minns ett gröngölingspar
Jag minns ett tal som populärt kallas meningen med livet
Jag minns längtan

2006 var ett väldigt långt och väldigt hungrigt år

Gott nytt år!

ett glatt 2007 önskar jag just dig!

Sitter med krusbärsbål och glassar(verbet) just nu för att runda av den högtrevliga nyårsaftonen. Det här kommer bli ett *mycket* bra år