Underoath


jag har lyssnat rätt mycket på ett band som heter Underoath. Tidigare omnämnt säkert, iaf i ett truminlägg för ett tag sen då jag nämnde Aaron Gillespie. Lyssnat lite på deras senaste album från 2008 nu idag. Det är väldigt bra! Massor likt Blindside :D Det är något man förväntar sig från dem. Att de växer in i att göra den absolut bästa musiken. Alltså Blindsides.

Tror fortfarande att deras album They're only chasing safety blir svårslaget som deras absolut bästa. Det är ju så ruggigt bra! Men det är gott med mer riktigt bra musik :)


insikt

solen är verkligen ljus! Man behöver inte ens vara i direkt exponering för att det ska vara jätteljust.

skulle vart lite mildare bara. Typ ett molntäcke som silar allt lite lagomt, utan att det blir kallt eller så. Tur det finns solglasögon!

badass lobster!

hittade en sjukt snygg bild på en svensk hummer! Efter att ha kikat runt är det tydligen rätt många svenska humrar som är så här grymma :D

Svensk fisk

Det här är min nya bakgrundsbild ^^

tap dance!


Om det är något som når upp till samma höjd som lap dance så äre tap dance!


http://www.youtube.com/watch?v=Jz1S0UrWPgs

kolla in det schyssta klippet!
ruggigt känslofyllt... nu har jag varnat er.

Classic!

Rockar klassisk musik för fullt! Episkt!

älskar när man gör sådant värdigt en kung :D

current fav: Mozart - Requiem

Maffia

jag är trött... sjuk igen efter superinfluensan runt midsommarafton. Vet inte vart jag ska ta vägen.
Tur att man är så stark som jag är! Oavsett hur mycket skit det är runt omkring, så är jag ändå bäst.

Du behöver också göra ditt bästa i att hålla fast vid sådant som sökande efter sanning, utökad existens osv

hur man ökar sin existens? Det är väl rätt självklart egentligen, du har bara inte ställt dig själv frågan ordentligt. En del undviker att röka, en del skaffar husdjur, andra etablerar familj... Det är väl sådant man kallar influens, antar jag. Som maffia.

Skulle vara schysst med lite riktiga torpeder, maffiafamiljer, italienska restauranger och envisa mammor :D


Some stuff


 På sistone har jag kikat lite på tidstecken som pekar på att den här åldern tar slut. Mycket kan man se ganska direkt att de inträffat... såsom hungersnöd naturkatastrofer osv.
Mer intressanta punkter är sådana som "förödelsens styggelse". Jag har alltid vart övertygad om att det handlar om en atombomb och eftersom den tydligen ska "stå på helig plats" tänkte jag mig att Israelstridigheterna skulle mynna ut i att en kärnvapenspets damp ner. Efter vidare efterforskning, bl.a. så har jag varit i Jerusalem :P, så har jag märkt att den heliga platsen faktiskt är Japan och där har det redan dumpit ner förstörelse för länge sedan.
Strax efter den tiden(alltså nu) så ska himlens krafter skakas och då blir det lattjo lajban. Vi väntar alltså bara på att det ska inträffa, i princip.
I en stund då man inte väntar det, kommer det att hända. Alltså nu. Massor med massor väntar sig ett sen... senare senare, mañana matata hakuna later... men så kommer det inte att bli.

hoppas ni kommer att uppskatta finalen ^^