Intimitet

Intimitet är vansinnigt bra. Det är så att man kan vänja sinnet vid det. *SÅ* bra :D

respekt, tillit

Respekt respekt, tillit. När ära går in. Tillit respekt, respekt... Uppskattning, stimulans => frid.

När tillit + respekt -> person
|
V
egen intim zon => KRAFT

kraft är koolt

kraft kraft myyyyyyyys kraft kraft kraft ... FRID!

tro! hopp!

MEEEEEEEEEEER

Intimitet!

Öppensinnad och inte trångsynt



mina bragokex är överstekta och smakar något bränt >://////


Undrar vad folk vill att man skriver om egentligen... Skriver man något smart tycker fnasken(egen definition) att det är för högtravande, otillräckligt eller något sådant, eftersom de själva lever i en konstig form av saknad som gör att de *inte* uppskattar. Det är ju jättekonstigt eftersom hunger är bästa kryddan... men finns en överraskande spridning av att vara utan på ett sätt som gör en kritisk istället för att få det att funka.

Nu nyligt har jag mött ett helt gäng med, allvarligt talat, idioter på internet som är snabba att döma och om de har minsta lilla sak till sin fördel så använder de den bara för att ta sig självförtroende att säga de mest dumma saker


Mitt bland dessa fördomsfulla, illvarslande nazister så finns det härligt folk med bra attityd, som förstår att uppskatta utveckling och gärna är ironiska med nazisterna. Det som kännertecknar dem är en förmåga att inte låta sig hunsas och viss förståelse av ära framför allt. Ofta är de skämtsamma och gör bara sitt bästa för att ha allmänt trevligt, och trackar aldrig ned på folk.

Jag tror att det är allmänt viktigt att vara öppensinnad och inte trångsynt.

Player


Tog precis bort WinAmp från datorn. Efter ett låångt förhållande så är det nu helt slut och jag kör all musik i BS.Player som jag använder till video också.

Framför allt så känns BS bara bättre. Allt bara är roligare. Sen är det ju ett bra program också, bland annat så hämtar den automatiskt hem codecs som behövs och har allmänt bra service.

Grymt bra att dra in lite videos i musikplaylisten också, om det inte är så att man behöver resurserna - ffa om man redan kör något i fullscreen.



Existentiell analytik? Relevant, javisst!



Dan-Erik hyrde en intressant film härom året som precis hade kommit ut på DVD då, I <3 Huckabees. Fast det är ett riktigt hjärta och inte en simpel asci-variant :p Just då var den inte mycket mer än intressant för jag visste inte vad jag skulle göra med den riktigt. Jag hade inget svar till varför den skulle bidra till mig mer än lite vanlig filmunderhållning.
Eller snarare så saknade jag frågan. Jag har inget problem med att komma på tillräckliga svar, rent förståndsmässigt, om jag ställer mig själv frågan. Bra frågor är däremot sådant jag saknar och uppskattar.

Nu, något år senare, så ser jag om Huckabees-filmen och tycker den är vaaaansinnigt grym! Visst, den är inte charmig såsom mina andra topfilmer som Millenium Actress, Lost in translation, Lady Jane och Stranger than fiction, men den är väldigt stark.
Bland annat tar den upp behovet av både det onda och det goda som blir jättebra för den käcka slutklämmen. Det är väl den poäng som är starkast för mig...
Filmen allt som allt är väl inne på samma läror som Bruce Lee med nedbrytande, rena uttryck osv.

Mark Wahlberg är grym! :D

Dogly Expression


Jag satt och skrev på Cesar "the Dog Whisperer" Millan's forum och skrev lite på ett inlägg som jag tyckte blev väldigt bra och väl passar in i bloggen här.

Here it is:
"dogs' barks are either "functional" or they express energy.

If it's not more practical, then it's him relieving inner pressure.

 

The most natural way for a human to relieve inner pressure is to dance and drum. For a dog it's barking and skipping.

In human wars, you use marches, battle drums etc... In dog wars they bark, bounce and stand on their hind legs. When highly agitated, or moved, a dog will accumulate a lot of excitement in their back legs and you often see dogs- unable to express this- do crazy, low dashes using their front legs weirdly. This is common among breeds who have forgot a lot of their nature. Ever seen a pack of siberian huskey sled dogs? They tend to use a lot of barking since they still have a good deal of primal behaviour in them, but their back legs are more focused on sledding - exercise and fellowshipping. An alaskan malamute will be seen skipping up or forward/backward as well as mild barking to channel excitement, which is an efficient and relevant way to behave for a dog.

A deaf or a blind dog will be more in touch with their primal sides, since there will be less distractions. Since men have led them to forget primal behaviour, it's man's responsibility to support dogs and help them be alive. Dogs have traded wild behaviour to be domesticated, and now are in pact with man, exchanging services. Dog owners will have to honour this pact, as well as confirm it. Since nowadays you have a lot of retrievers who don't get to retrieve, you have to give them other work.

THUS, find work for the dog and be a pack leader.

It all comes down to Cesar's simple teachings: Let the dog work for its food, be a calm and assertive pack leader.

If a dog gets stuck in a behaviour, challenge it and lead it out of it, making sure its needs are properly fulfilled.

 

Personally I specifically train dogs to channel energy. This is not something that you see Cesar do... he leads them and fulfills them and let them do the rest and use strong dogs like daddy to teach the dogs the channeling parts etc... I don't have any Daddy or stuff though so I help dogs go through emotions by teaching them channeling as well as teaching restrictions. One dog that was sexually frustrated  I taught him to breathe and work through that frustration and I also have "jump"(in Swedish) as one of my commands, along with "stay", "sit" etc; that I use to help dogs realize their hind legs. As for barking I guess you can work it out with a command, but I think it's too stern, so I bark myself and am the example to them."

 

 

Original context: http://community.sessionswithcesar.com/forums/p/31480/445469.aspx#445469

 


[lite hackig video(för få bilder/sek. i förhållande till hastigheten), men man ser hur Yuki använder bakbenen bra]

 


the Lonely Island forts...


Missa inte MTV Movie Awards-musikvideon som Andy från thelonelyisland står för.

Made by the lonely island team


--Cool Guys Don't Look at Explosions

The flames are hot, but their heart is chill!





the Lonely Island


Awesometown!

Älskar ffa killen som klättrar på killar. Grymt bra

Mankväll måndagkväll



Kollade på femman inatt. De hade ett suveränt program, Last Man Standing. Det är ett gäng utvalda killar som är expansionssugna och blir utskickade till ett kulturpreserverat folk för att slåss. Grymt ballt.

Homepage:
http://www.bbc.co.uk/lastmanstanding/ (men var försiktig om du kikar runt där, eftersom säsongen som just började sändas i Sverige igår är redan färdigsänd och en ny påbörjad)


efter det programmet så var det Braniac. Det är rätt manligt, fast jag blev uttråkad i längden så jag såg inte färdigt. Det är för mycket TV-program(singular)...
Har svårt att säga hur enormt bra Last Man Standing[!!!!!] var. Det var butch. Det var ärofyllt. Det var verkligen roligt. Inte skrattroligt. Skratt är inte sammankopplat med skojj, i min värld. Det var superkul


Kan väl även nämna att det förstås gick Miami Ink och 2½ men som naturligt faller in i en mankväll. Skönt med de nya avsnitten av när Jake inte är en störig liten kille som spolierar hela serien. Har inte tyckt om den förut riktigt pga den abuse:n.



Record breaker!



- och då menar jag inte den rödmarkerade knappen på videokontrollen...

4.9 miljoner i Bejeweled 2. Snajsigt. Låg på nivå 12 och lirade en 2-miljonpoängsrunda... det händer ganska ofta, även när jag sitter och lyssnar på musik eller funderar. Denna gång var det däremot inte så mycket multi tasking och så fick jag en rad hypercubes att sortera bort lite färger med och vips så var man på runda 13, sedan 14 och wham! Nästan fem miljoner samlat.
Har fått en del avslappning idag, efter att ha varit på badhus... så det var väl kanske det som gjorde't


Snör också upp en gammal goding:
Flash flash revolution
Det är som dancedance revolution, fast lite mindre betungande eftersom du bara behöver röra på fingrarna ^^
Riktigt trevligt!
- Jag rekommenderar att börja på låtar markerade med "For Beginners" o dylikt. För att vänja sig vid kontrollerna och läsningen.