Pissin' in the river

... or a fart in space.

O stora och mäktiga människa, vad ska du göra idag? Kliva upp ur sängen kanske? Variera dina frukost? Wow, där kan man tala om stora steg för mänskligheten, enorma banbrytande prestationer. Säger du "gomorron" när du hälsar på grannen? Verkligen hjärtligt, du har nog räddat någons dag. Jasså, du brukar till och med hälsa på personalen i kassan på snabbköpet? Otroligt duktigt! Så handlar en kung, i all ära. Du går ut med hunden också? Och det ger dig tid att både tänka *och* vara med din lilla vän. Genialiskt! Einstein hade säkert hund.
Sen köper du nya lampor och gardiner och hemmet känns plötsligt som nytt. Där kan man tala om skapandekraft! Vilken underbart fantastisk liten värld.

Synd att den lilla världen är lite skör bara. Ett brutet ben, en förkylning, en störig chef på jobbet eller en dålig förälskelse och det blir pest och pina.

Livet är mer än att betala räkningar, ha mat på bordet och kläder på kroppen.

Jag antar väl att en fjärt i rymden kan råka fara förbi en enslig rymdfarare som just ska sprängas av vacuumtrycket men lyckas överleva en microsekund till, tack vare din fjärt.

Kommentarer
Postat av: Ingrid

Ja du, idag jobbar man. Skulle gärna vara ute i solen. Men har jag tur så skiner den imorgon också. Går ut med hunden gör jag bara med Chessie. Hon är go. Låg på rygg o ville bli kliad i morse. Beträffande fjärtarna så bidrar jag till luftens arom på ett tillfredställande sätt. Glad Påsk !

2007-04-08 @ 09:54:22
Postat av: Dan-Erik

www.ubuntusociety.org
en mikrosekund i rymden kan ha stor betydelse. särskilt om det finns ett rymdskepp med osannolikhetsdrift. liftarens guide till galaxen är kung.
kul att du börjat skriva lite. själv ska jag jobba natt 7 nätter i rad nu. det är härligt med påsklov.

Postat av: Olle

Den är rolig. Osannolikhetsdriften gör det möjligt att skriva om precis vad som helst. Det mest osannolika är lika svårgreppat som en inoljad elektrisk ål som kommer mot dig i ljusets hastighet, flackandes mellan två starka magnetfält som jobbar mot varandra

Du kommer inte må helt bra av att jobba sju dagar i rad.

2007-04-20 @ 19:27:33
URL: http://ollelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback