Best break


Det bästa man kan hitta i breakdanceflimväg på internet måste nog vara Storm. Det är vad jag kommit fram till än så länge. Även om jag har andra favoriter i verkliga livet (Fernan), så är det ju roligt om det finns filmer online som alla kan ta del av, yaaay! Titta och njut

http://www.bboytube.com/view_video.php?viewkey=959397adf34b1d77e88d

Officiella hemsidan

Kommentarer
Postat av: Dan-Erik

Men... Jag förstår inte... Varför ska man titta på gamla breakdance-filmer på nätet? Det finns ju så mycket annat som är mycket roligare att titta på. Och så mycket annat som är mer imponerande att titta på. Jag såg förresten en massa grymt bra sketcher inatt på TV. Samma gäng som gör "Mammas nya kille" på P3. Hur bra som helst. Killen som är chokladberoende och spelar på chokladhjulet varje dag för att vinna choklad men bara vinner nallar. Konduktörerna som spelar in en video till sina fruar ("jag vaggar när jag går så ser det komiskt ut. men våra fruar gillar ju fakta. förut var jag där, nu är jag här, det är fakta. men, var är du? Borta! Helt borta och försvunnen? Nej, här borta! Ah, ordlek."), vildarna som byggde en orre av kyrkan och flög till skogs, pitebon som fått en födelsedagspresent... ja, det var bara för bra. letade om det går att köpa på DVD men det verkar inte finnas, så det är bara böna och be om att det går i repris på TV. :) Om jag bara kunde komma på vad dom heter. Kompaniet? Klungan? Ja, klungan var det nog. Skitbra i vilket fall.

Postat av: Olle

Roligare? Mer imponerande? Pffft, här kommer den gröne killen och tror att han kan något om att njuta av livet. Det handlar inte om något stereotypt av hög kvalité som ska massproduceras och bli en storsäljare över hela världen. Du kan inte komma in och säga att något inte är bra. Skulle inte förvåna mig om du säger att underhållande breakdance är Junior och att om du fick höra vanliga definitionerna av en bboy och en breakdance:are så skulle du strunta i bboys. Det är grunt om man måste ha vissa ståuppkomiker eller whatever för att bli underhållen. Att verkligen njuta av livet handlar om mer smak än så. Jag, när jag delar en ståuppkomiker, länkar till honom ihopmixad med animé. Således är det 100% Olle style. Du får jättegärna tycka att de sketcherna är roliga, de var de säkert, men det är inte nära den kvalité som den här bloggen står för.

2007-01-05 @ 23:07:24
URL: http://ollelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback