Mina förbund

Hej! Tänkte bara säga att jag är i förbund med Gud framför allt och Guds familj är min familj.

Sen är jag också delvis del i en svensk familj underställd svensk lag, kan man säga... men det är inte lika viktigt. Stort som smått så sköter jag däremot allt prydligt, så jag betalar min skatt osv, självklart ;) Man är ju inte svensk om man inte betalar skatt eftersom man inte underställer sig svensk lag som gäller för en svensk medborgare. Det är därför invandrare, som inte känner sig delaktiga, har lättare för att bryta mot den lagen, eftersom den är svensk, och det är inte de, tycker de själva.


Jag har inga andra blodsförbund, så vitt jag vet, men det borde jag ju veta. Jag har inte tagit emot bloddonationer eller gjort något annat fuffens, typ gått med i maffiaverksamhet... :P

Kommentarer
Postat av: Nils Lindberg

Men om inte du är Titanens springpojke, vem är det då? =P

Postat av: Olle

titanen? Det känns som om du refererar till något bildskämt eller någon gammal tecknad film som jag ska förstå, men jag gör det inte

2007-10-19 @ 14:14:47
URL: http://ollelove.blogg.se
Postat av: Dan-E

Titanen har tydligen nåt med maffian att göra, som du har blodsband till, eller hur det var. Vet inte var herr nilsson får sina kunskaper från men jag har då aldrig hört talas om nån titan i maffian.

Däremot är mitt nick på DC++ "wiseguy". :)

2007-10-20 @ 10:22:39
URL: http://2006.dan-erik.com/wordpress
Postat av: Nils Lindberg

Folk som inte har kontakter inom maffian har ju svårt att förstå vad folk som har kontakter inom maffian pratar om. Det är väl inte så konstigt?

2007-10-21 @ 12:36:53
URL: http://blogg.starinmind.com
Postat av: Nils Lindberg

Grattis på namnsdagen, Evert! =)

2007-10-24 @ 18:46:03
URL: http://blogg.starinmind.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback