Mjuk vit snö

Ruggigt mysigt ute när solen skiner och det är bara vitt överallt förutom träd och hus.  Katten är som en svart blixt när han är ute och leker :) Fast just nu ligger han och sover i finrumssoffan. Ser mysigt ut. Hunden ligger och sover i kojjan, ser avslappnad ut. Pappa ligger och sover i sängen och jag sov för inte allt för längesen. Känns som en perfekt miljö att sova i när allt är nerbäddat och instoppat...
Fler borde bo i Norrland

Godaste mackan just nu: skivad rökt kalkon, gouda ost, färskost med kantarell och om du vill, någon grönsak på det t.ex. ett isbergssalladblad.
Godaste frukosten just nu(revisited): Ananas med nougat.

Kommentarer
Postat av: Dan-E

Godaste mackan:
Helst chiabatta, kanske baguette, men annat funkar oxå
Bregott
Salami
Brieost
Isbergssallad
Gröna oliver
Om man vill kan man ringla lite olivolja över också, men det behövs inte. Lite grovmalen svartpeppar och några flingor salt funkar också.

Väldigt mycket smak i de olika ingredienserna, men eftersom alla smakar mycket så blir ingen dominerande ändå utan de kompletterar varandra till en fin smakexplosion i munnen... mmm... Godaste chiabattan är nästan ICAs egen som man bakar klart själv hemma i ugnen. Billigt också.

Postat av: pjonk

Här är ett bra recept:

1.) Tag ett stycke bröd.
2.) Märk att du har slut smör.
3.) Dra ned till stan och köp en macka på Subway, förslagsvis en Melt på parmesan/oregano-bröd (Kalkon, bacon, skinka + annat mums.).
4.) Sitt och tjocka.
5.) Njut.

2008-03-17 @ 01:53:59
URL: http://muzai.se
Postat av: Olle

Danne, du har diskvalificerat dig själv genom att säga gröna oliver när du köper sånt på glasburk. Svinäckligt. Det ska vara färska eller riktiga såna goda på plåtburk eller whatever.

haha, Subway smider faktiskt :D När vi flydde Thailand för Singapore var en av stationerna faktiskt en subway. Man kan komma att sakna sånt när man äter ris varje dag och nästan hela tiden ^^

2008-03-30 @ 00:37:05
URL: http://ollelove.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback