Bra på TV

I lördags var Danne och Linda här i Pite på visit ifrån Umeå. Det var trevligt och lördagskvällen blev en mördarkväll, med först filmen American Psycho 2 och sedan ett gäng avsnitt Dexter. De flesta andra försvann ganska fort däremot, eftersom de inte har någon som helst uthållighet ;D är jätteschysst att vara uppe till typ 8 och sova sen på dagen nu. Natten är sval och morgonen är jättesolig, men ändå inte lika het och kvalmig. Schysst att bo i norra Sverige ^_^

Jag tyckte inte om Dexter i början, men nu visade de avsnitt från säsong två och det var jättebra! I första säsongen har han för kort hår och är allmänt dryg. I säsong två så slipper man introduktionsbiten utan då blir det hardcore när han börjar gå i terapigrupp, börjar få hopp om annorlunda liv och plötsligt så är det värsta djupet i serien istället för det grunda, dryga som vart innan. Sjukt najs. Lila är riktigt, riktigt bra karaktär och det är en allmänt bra säsong. Ska bli intressant att se vad som händer i trean och fyran som snart släpps.

Sen har ju 5:an börjat sända vinterns/vårens So You Think You Can Dance! Världens bästa TV-program. Uttagningarna är färdiga nu and we're aobut to get serious in Las Vegas. Missa inte det, ikväll kl 22, t.ex.

yappa wappa wappa yaow
hehåå

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback