Lovande spel


Blizzard håller på med en riktig hit. Tyvärr verkar det släppas lite väl sent, men det är väl så det är med mycket av spelmarknaden.  Jag drar upp en länk till en schysst video här iaf


http://us.blizzard.com/diablo3/media/movies/monkgameplay.xml

Kommentarer
Postat av: Dan-Erik

Alltså, jag vet inte. När jag först läste om det så tyckte jag det lät bra. Men nu när man sett lite gameplay så ser det bara fånigt ut. Fiender dör i mängder utan nån synlig effort. Jag slåss hellre mot en enda som är lika bra som mig än mot 100 stycken som är mycket sämre än mig.

Postat av: Nils

Alltså, det här verkar ganska najs. Motståndet dör på 2-3 slag. Jag är iofs för att man själv ska dö lika lätt, men det funkar väl inte i 1vs8-situationer. =P

2009-11-26 @ 14:31:53
Postat av: Olle

ooooh, Danne värsta äro-fightern :]



jag uppskattar ändå slakt. Är väl mer upplevelseinriktad och vill inte missa något



Nog kan du spela karaktärer som dör lätt men respawnar mycket, Nils. Det är ju en annan form av styrka. Att ta sig genom frustration och nederlag och komma ut starkare.

2009-11-28 @ 09:37:02
URL: http://ollelove.blogg.se/
Postat av: Dan-Erik

Jag vet bara att the Rift (12-man raiden i LOTRO) var otroligt mycket roligare när vi gjorde den på 6 personer.



Det ska inte vara lätt. Är det ingen utmaning så blir jag less på 5 sekunder. På dom trailersarna ser det för enkelt ut.

2009-11-29 @ 00:57:44
URL: http://www.dan-erik.com
Postat av: Olle

en raid är ett speciellt tillfälle. Skulle vara rätt segt om alla mobs skulle vara raid-tuffa. En diabloboss kan lätt ta 10 minuter förutsatt att du faktiskt kan slåss mot den och överleva. Man kan behöva använda TP bara för att hämta andan :P



Rätt mycket önskningar på 3:an att det ska bli mer läskigt som 1:an också. Det är ju en av spelvärldens mest minnesvärda scener när the Butcher ropar ut "fresh meat" och springer och jagar en. Om man följer utvecklingslinjen till honom är han ruggigt hög level och ungefär hur jobbig som helst. Var i princip så att du var tvungen att skaffa mer xp och level innan du faktiskt tog dig an honom.

2009-11-29 @ 22:42:40
URL: http://ollelove.blogg.se/
Postat av: Nils

Slakt är ganska kul om det går snabbt. Trögt däremot att slåss mot 20 dudes som tål att slåss i 1 hel minut var men gör ca 0 skada. Om man i NWN t.ex. går och slår och slår på en gubbe i taget blir det ganska slött, men om man får dra 1 call lightning och klappa 20 dudes i ett slag blir iaf jag rätt nöjd. Så länge det händer saker så är det rätt ok att vara gudomligt överlägsen tycker jag.



Det verkade ju lite där som om man inte behövde bry sig om att bli träffad (åtm på små gubbar), man kunde bara gå in och röja. Lite för lätt kanske, men det lär ju variera lite också. Borde väl gå att ställa in svårighetsgraden lite? Du som körde Normal i NWN, Danne. =P



Grymt sjysst också att saker i rummet tar skada av en fireball eller dylikt. Om jag ska köra barbarian kommer jag säkert springa omkring och riva alla väggar jag ser. =9



Gillar inte att det är så överväldigande groteskt, dock. Bra att man bli taggad att slakta skiten, men det verkar vara tillräckligt för att skapa en otrevlig spelupplevelse. Hellre sitta hemma i stugan än slåss mot det där liksom.



Gillar inte att det ska vara musorienterat också. =/



Köpintresset lär bero rätt mycket på hur kul det är att göra olika karaktärer. Hur många feats etc man har att leka med.

2009-11-30 @ 23:06:56
Postat av: Olle

de kör ju talent tree. Kommer nog gå rätt hårt att variera sig.



Många tycker att sin första sexupplevelse är grotesk också. Finns många saker som är provokativa och utmanande, man behöver en korrekt approach för att klara av det. Samma med att smaka ny mat



Att klara av utmaningar och provokationer är förmodligen moderna samhällets absolut svagaste punkt. Förr i tiden visste föräldrar att ge barn trygghet att kunna utvecklas i. Nuförtiden är det mer standard att gå in i flight, avoidance eller bli sårad. Människobud regerar och friden står inte att finna.



Allergi kommer av en kroppslig rädsla som gör att man överreagerar. Jag blev av med mina olika ätproblem liksom mjölkallergi rakt av genom en sund konfrontation. Idag så är folk mer allergiska och stingsliga än någonsin.

Samma sak min enormt svåra rädsla för mörker. Jag fick ju knall fall helpanik och var enormt provocerad av det. Proper konfrontering och nu så älskar jag mörker och det känns som om jag äter det, vid vissa speciellt intensiva tillfällen.

Samma sak kvinnor. Jag tog heldistans från kvinnor överhuvudtaget. Var först strax innan jag fyllde 20 som jag faktiskt gick ut på den marken.



Det är sådant här som jag gör under senare delen av mitt liv därför jag hade ungefär 0 hjälp att klara av mina verkliga utmaningar. Jag har hittat en hjälp nu och med den så förmår jag allt.

2009-12-01 @ 02:58:23
URL: http://ollelove.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback